Online Theoriecursus

Wanneer je wilt beginnen met je scooter rijlessen dien je eerst je theorie certificaat te hebben behaald. Scooter Sensation levert je alle middelen die nodig zijn om dat te doen. Zowel de cursus als je eerste theorie examen.

Om hiervoor in aanmerking te komen kun je een aanbetaling doen op je pakket naar keuze. Na de betaling krijg je van ons een scooter theorie link toegestuurd via de mail en kun je beginnen met de studie. Wij adviseren je om ook meteen je scooter theorie examen met ons in te plannen. Zo gaat er weinig tijd verloren heb je snel je scooter rijbewijs.

Om je scooter theorie te plannen dien je eerst de rijschool te machtigen. Daarna plan je telefonisch met ons een scooter theorie examen op de datum en tijd die jou het beste uitkomt. 

Scooter Sensation helpt jou met je scooter rijles in Almere. Onze opstapplaats is in Almere Stad en is makkelijk en snel te bereiken (Zenderstraat 26). Na je examen rijd je ook zelf weer terug naar Almere en sluiten we je opleiding af en mag je na het ophalen van je pasje zelf rijden.

Call Now ButtonBel ons direct